Afstuderen bij CAPE Groep

Zoek jij een uitdagende afstudeeropdracht waarmee je jouw wo-bachelor of -master kunt afronden? Bij CAPE Groep krijg je alle ruimte om jouw eigen opdracht, in overleg, te formuleren. Wat je ook wilt doen, vaststaat dat je werkt aan de ontwikkeling van jezelf, CAPE Groep én onze klanten. Klik hier, om een impressie te krijgen van de klanten waarvoor wij werkzaam zijn en de oplossing(en) die wij voor hen ontwikkeld hebben. Nieuwsgierig of dit is wat jij zoekt? Lees dan verder.
CAPE Groep biedt binnen de Digital Factory een uitdagende en inspirerende omgeving voor wetenschappelijk onderzoek naar digitale transformatie en innovatie. Voor uiteenlopende organisaties vertalen we strategische vraagstukken naar wendbare oplossingen. Tijdens jouw afstudeeropdracht draag jij hieraan bij. Je onderzoekt, ontwerpt en ontwikkelt. Werkt op basis van mens, methodologie en technologie. Aan het eind van je afstuderen lever je een prototype op. Zo kun je jouw onderzoek valideren, maar realiseer je bovenal een oplossing die daadwerkelijk gebruikt kan worden. De onderwerpen waarin wij opdrachten aan zouden kunnen bieden zijn bijvoorbeeld digitale transformatie, CI/CD, blockchain, BI en big data, machine learning, IoT en innovatie. Voorbeelden van studierichtingen waarvoor wij een goede afstudeerplek zijn:

 • (International Business Administration)
 • Information Science
 • Business & IT
 • Technische Bedrijfskunde
Staat jouw studierichting hier niet bij, maar ben jij ervan overtuigd dat jij iets zou kunnen betekenen voor CAPE, schroom dan vooral niet om ons een voorstel te doen!

Wat bieden wij

“Bij CAPE kon ik mezelf op verschillende gebieden ontwikkelen, zowel werk gerelateerd als sociaal en professioneel. Er was goede begeleiding en de sfeer was relaxed.”
Er zijn drie verschillende opties voor een afstudeeropdracht bij CAPE Groep: je voert een opdracht uit bij een van onze opdrachtgevers, je voert een opdracht uit bij CAPE Groep zelf, want ook wij willen blijven innoveren, of je voert een wetenschappelijke onderzoeksopdracht uit in samenwerking met jouw universiteit en past de nieuwe kennis gelijk toe. Voordelen afstuderen bij CAPE:

 1. Je heb een stem bij CAPE;
 2. Je komt in een gezellig team terecht, waarin veel sociale activiteiten ondernomen worden;
 3. Je kunt jezelf ontwikkelen op verschillende gebieden;
 4. Je krijgt goede, adequate begeleiding, en
 5. CAPE heeft nauwe banden met Universiteit Twente waardoor wij bekend zijn met roosters en verplichtingen waar je als student vanuit de universiteit mee te maken hebt. Natuurlijk zijn ook studenten van andere universiteiten van harte welkom!
Op basis van jouw keuze definiëren we een opdracht die past bij wat jij wilt leren. Zo bieden we de mogelijkheid om je eigen potentie te ontdekken en ontwikkelen. Daarnaast kun je jouw afstudeerperiode bij CAPE Groep uitbreiden met trainingen om specifieke kennis op te doen.

Afstuderen bij CAPE Groep past bij jou als je:

 • Een ambitieuze wo-bachelor of -masterstudent bent.
 • Houdt van puzzelen, schaken of algoritmiek.
 • Denkt in oplossingen.
 • Graag wordt uitgedaagd.
 • Jezelf wilt ontwikkelen op het gebied van business en IT.
CAPE GroepTransportcentrum 147547 RW Enschede
+31(0)88 2273477
Solliciteer direct