Information Security Manager – Enschede

Introductie

Weet jij de wereld van risico’s en normen rondom informatiebeveiliging te vertalen naar pragmatische en effectieve oplossingen bij een dynamisch en snelgroeiend bedrijf? Dan zoeken we jou!

Of je het nu hebt over onze innovatieve manier van het toepassen van IT of hoe wij met elkaar en onze klanten omgaan, wij zijn anders. Wij doen niet mee; wij willen voorop lopen en nog belangrijker voorop blijven lopen. Onze klanten vertrouwen hun informatie en kritische bedrijfsprocessen toe aan door ons gebouwde, geïntegreerde en beheerde applicaties. De beschikbaarheid, integriteit en vertrouwelijkheid hiervan moet geborgd zijn en blijven. Daarom zoeken wij een Information Security Officer die in minder tijd, meer resultaat wil opleveren, complexe regelgeving weet te vertalen in effectieve en pragmatische maatregelen en echt toegevoegde waarde wil leveren. Een specialist en doener die de techniek en relevante normen kent en deze weet te integreren in onze SCRUM en Agile werkmethodieken.

Nieuwsgierig? We vertellen je er graag meer over!

Jouw uitdaging als Information Security Manager

Wij hebben onze processen en systemen voor informatiebeveiliging inmiddels ingericht en zijn ISO 27001 en SOC 2 gecertificeerd. Het is jouw taak deze processen en systemen verder te optimaliseren zodat ze nog beter aansluiten bij de werkwijze en cultuur van CAPE, Carthago en eMagiz. Jij bent verantwoordelijk voor de instandhouding en uitvoering van deze processen en systemen en neemt een belangrijk deel van de executie voor je rekening. Jij ziet het werk liggen, zet collega’s waar nodig aan het werk en verzamelt benodigde informatie. Jouw scherpe oog ziet de kleinste details. Door je ontspannen en meedenkende manier van communiceren en samenwerken krijg je veel voor elkaar. Je vindt het leuk om tijdens onze Social Fridays op creatieve en enthousiasmerende wijze te vertellen over het vakgebied en zo bij te dragen aan ons risicobewustzijn.

Een groot deel van je werk voer je zelfstandig uit, maar je bent ook erg toegankelijk voor collega’s. Bij CAPE, Carthago en eMagiz waarderen we mensen die positief-kritisch zijn. Die feedback durven geven én ontvangen. Gedurende het proces weet je collega’s duidelijke uitleg te geven en ben je niet bang een onderbouwde discussie aan te gaan.

Je bent energiek en nooit te beroerd de handen uit de mouwen te steken. Je bent capabel om de essentie te halen uit complexe regels en normen en deze pragmatisch te vertalen in effectieve acties. Dat je deze acties ook zelf uit gaat voeren vind je prachtig: De do van plan-do-check-act mag voor jou niet ontbreken!

Wat zijn jouw kwaliteiten?

We zijn op zoek naar iemand met ervaring in dit werkveld. Je bent een expert op het gebied van managementsystemen, processen en normen (ISO) en weet mensen hierin mee te nemen. Je brengt solide kennis mee (HBO+/WO niveau) en kunt ons vertellen aan welke projecten je gewerkt hebt en welke rol je daarin hebt gehad. Je bent tussen de 24 en 40 uur per week beschikbaar.

Dit is een functie voor jaren, we zijn niet op zoek naar freelancers voor deze functie. Naast je werk als Information Security Officer kun je bij CAPE, Carthago en eMagiz op veel andere terreinen je talenten laten zien.

Wat bieden we je als Information Security Manager

Bij CAPE, Carthago en eMagiz hebben we heel veel aandacht voor onze medewerkers. Jouw ontwikkeling staat voorop. Dat is een belofte! Naast de deskundigheid die we in huis hebben, is er veel ruimte voor jouw kennis en ideeën. Een baan bij ons biedt veel afwisseling en creativiteit. Onze drie organisaties hebben hun eigen specialismen maar delen een open, leergierige en op groei gerichte cultuur. Daarnaast zorgen we samen voor een gezonde werk-privébalans. Onze teamuitjes, Social Friday-meetings, kennissessies en borrels zorgen ervoor dat we, naast een cultuur waarin we hard werken, ook een informele en sociale sfeer kennen.

We starten met een jaarcontract met op termijn een vast dienstverband.

Verder kun je denken aan:

  • flexibele werktijden;
  • uitstekend salaris afhankelijk van je opleiding en ervaring;
  • ruime opleidingsmogelijkheden;
  • een flexibele pensioenregeling;
  • een variabele beloning;
  • 8% vakantiegeld en 26 vakantiedagen.