(Junior) Business Controller

Introductie

Bij CAPE Groep, eMagiz en Carthago ICT focussen we op waardecreatie. Of je het nu hebt over het innovatief toepassen van IT of hoe wij met elkaar en onze klanten omgaan, dit is altijd ons uitgangspunt. Deze focus zorgt voor ons succes en de sterke groei van onze organisaties.

Die groei moet in control zijn en blijven zodat we voor onze klanten, medewerkers en andere stakeholders de waarde kunnen blijven genereren die ze van ons mogen verwachten. Daarom zijn wij op zoek naar een (junior) Business Controller die er energie van krijgt om grip te krijgen op onze zeer dynamische en innovatieve organisaties, met roots in Twente.

Nieuwsgierig? We vertellen je graag meer over de functie en onze organisaties!

Jouw uitdaging als (junior) Business Controller bij onze
organisaties

Als (junior) Business Controller ben je verantwoordelijk voor de kwaliteit (volledigheid, juistheid en tijdigheid) van de stuurinformatie van onze drie organisaties. Je beschikt over zeer sterk ontwikkelde analytische en conceptuele capaciteiten waarmee je complexe materie snel doorgrondt en relevante signalen van ruis weet te scheiden. Je krijgt energie van het ontdekken van nieuwe gereedschappen en technieken en het leiden van uitdagende projecten, maar je schuwt ambachtelijk buffelwerk niet als de situatie daar om vraagt.

Samen met de Financial Controller en de Manager Finance & Control ben je verantwoordelijk voor een optimaal verloop van de planning & control cyclus. Je ontwerpt, ontwikkelt en implementeert nieuwe of verbeterde processen, modellen, controls en dashboards en draagt bij aan de executie. Iedere maand draag jij je steentje bij aan onze fast close, deel je rapportages, analyseer je de resultaten en ga je proactief het gesprek aan met onze teamleads en managers.

Samen met onze consultants werk je projectmatig aan het continu verbeteren van onze IT- en BI-systemen. Met onze Information Security Officer, externe accountants en je Finance & Control collega’s bouw je aan onze AO/IB en een volwassen control environment die past bij de hoge ambitie van onze groep. Je kunt én wilt snel schakelen zodat je de grote variatie in je werk het hoofd kan bieden.

Je gaat vooral werken vanuit onze vestiging op het Transportcentrum in Enschede maar zult ook regelmatig bij onze kantoren in Utrecht, Hengelo en Veenendaal te vinden zijn.

Wat bieden wij je?

Bij CAPE, eMagiz en Carthago ICT hebben we heel veel aandacht voor onze medewerkers. Jouw ontwikkeling staat voorop. Dat is een belofte! Naast de deskundigheid die we in huis hebben, is er veel ruimte voor jouw kennis en ideeën. Een baan bij ons biedt veel afwisseling en creativiteit en dat geldt voor deze functie ook! Je kunt door de korte communicatielijnen veel impact maken en je geniet veel vrijheid in hoe je deze rol optimaal in wilt vullen. Doordat je samen gaat werken met hoogopgeleide professionals en ervaren Finance & Control collega’s kun je ontzettend veel leren en je ontwikkeling versnellen. Je krijgt met veel verschillende facetten van de bedrijfsvoering te maken waarbij initiatief en ruimte voor eigen inbreng niet alleen wordt gewaardeerd maar ook verwacht.

Onze drie organisaties hebben hun eigen specialismen maar delen een open, leergierige en op groei gerichte cultuur. Daarnaast zorgen we samen voor een gezonde werk-privébalans. Teamuitjes, Social Friday-meetings, kennissessies en borrels zorgen ervoor dat we, naast een cultuur waarin we hard werken, ook een informele en sociale sfeer kennen.

We starten met een jaarcontract met op termijn een vast dienstverband. Verder kun je denken aan:

 • Flexibele werktijden;
 • Uitstekend salaris afhankelijk van opleiding en ervaring;
 • Ruime opleidingsmogelijkheden: door middel van onze eigen in-house Academy of, waar nodig, externe trainingen/opleidingen;
 • Een flexibele pensioenregeling: wij leggen een vast percentage in en jij kan flexibel bijsparen, afhankelijk van jouw persoonlijke advies van onze pensioenadviseur;
 • Een bonusregeling, afhankelijk van het bedrijfsresultaat, behaalde teamdoelen en jouw persoonlijke doelstellingen;
 • 8% vakantiegeld en 26 vakantiedagen.

Jouw kwaliteiten:

 • Een afgeronde opleiding op wo-niveau op het gebied van Bedrijfskunde, (Bedrijfs) Economie of Finance;
 • Je beschikt over een goede basiskennis van Financial Accounting;
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring op het gebied van (Business) Controlling;
 • Ervaring bij een toonaangevende dienstverlener, consultant of accountant is een pré;
 • Je hebt affiniteit met IT en digitale transformatie;
 • Je bent initiatiefrijk en een goede gesprekspartner voor al onze collega’s;
 • Je bent betrouwbaar en integer;
 • Je ziet feedback, geven én ontvangen, als waardevol en dé manier om te groeien;
 • Fulltime beschikbaarheid.

We selecteren onze nieuwe collega’s op basis van energie, conceptuele denkkracht en een hoog leervermogen gekoppeld aan de wil om te leren. Ook voor deze functie zullen deze eigenschappen de doorslag geven.

Over CAPE Groep, eMagiz en Carthago ICT

CAPE Groep (+- 80 medewerkers, Enschede & Utrecht) is een consultancy organisatie die bedrijven helpt met digitaal transformeren, door het ontwerpen, ontwikkelen en beheren van maatwerk applicaties en integraties met low-code technologie. www.capegroep.nl 

eMagiz (+- 25 medewerkers, Enschede) is een integratieplatform, waarmee systemen aan elkaar gekoppeld kunnen worden. www.emagiz.com 

Carthago ICT (+- 50 medewerkers, Hengelo & Veenendaal) is expert in high-code Java, Javascript en .Net softwareontwikkeling, security, cloud en architectuur. www.carthago-ict.nl

Meer informatie over deze vacature? Neem contact op met Robbert Veenstra (zie bovenstaande contactgegevens). Klinkt dit als de volgende stap in jouw carrière als (junior) Business Controller? Solliciteer nu!