Marketeer eMagiz

Introductie

Zet jij als marketeer ons merk nog beter op de kaart?

Word jij enthousiast van het opzetten en uitvoeren van een marketingstrategie? Heb je onlangs een HBO/WO opleiding afgerond in de richting van marketing/communicatie en ben je hypergemotiveerd om uit te vinden hoe de door jou verworven theoretische kennis in de praktijk uitpakt? Wil je de door jou ontworpen customer journey in de praktijk zien werken? Een marketingstrategie bouwen waarbij jij als productmarketeer alle ruimte en vrijheid krijgt om jouw kennis en visie in te zetten en er tegelijkertijd praktische ervaring mee op doen? Binnen eMagiz ontwikkelen, verkopen en beheren we een platform dat op onderscheidende wijze businessprocessen integreert en data integraal beschikbaar maakt binnen het volledige applicatielandschap van grote Enterprises. Uiteraard ‘as a Service’. We verkopen onze dienstverlening direct aan de Enterprise markt en indirect via een partnerkanaal. Je verdiept je, naast in je eigen werkveld, ook technisch inhoudelijk, en denkt actief mee over de beste manier om onze organisatie en ons product te positioneren. Ben jij in staat een boodschap te creëren waarmee je de markt weet te prikkelen? Dan maken wij graag kennis met jou!

Jouw uitdaging als eMagiz marketeer?

We hebben een zeer afwisselende functie voor je. Je wordt verantwoordelijk voor het vormen een samenhangend corporate brand en een product- en marketingcommunicatiestrategie voor eMagiz. Uiteraard ligt de focus bij eMagiz meer op productmarketing. Het is essentieel dat je ook inhoudelijk gaat begrijpen welk product we aan de markt verkopen en hoe we dat marketingtechnisch gezien kunnen vertalen. Je vindt het leuk om USP’s te vertalen in business benefits voor onze potentiële klanten. Engels en Nederlands zijn de voertalen bij eMagiz, we hebben een global mindset en het aantal nationaliteiten van onze medewerkers is niet op één hand te tellen.

Jouw kennis zetten we in om zowel onze website als (online) campagnes, offline events en verdere marketing van ons merk te optimaliseren. Je wordt onderdeel van onze marketing en sales organisatie. Je werkt nauw samen met sales en de andere marketeers binnen onze groep en uiteraard de commercieel manager waar je aan rapporteert.

Tot jouw taken en verantwoordelijkheden behoren:

 • het opstellen van een marketing- en communicatieplan voor eMagiz op basis van strategische doelen;
 • het gezamenlijk met sales opstellen van een customer journey als onderdeel van dit plan;
 • het inspireren en motiveren van (technische) collega’s tot het in samenwerking genereren van content;
 • het ontwerpen en publiceren van een breed scala aan marketing- en communicatiemiddelen zoals nieuwsbrieven extern/intern, redigeren van blogs, advertenties, infographics en videocontent en hierbij slim gebruikmakend van data;
 • het implementeren van marketingcampagnes en -activiteiten;
 • het opleveren van klantcases voor klanten en externe publicaties;
 • het organiseren van evenementen.

We gaan altijd voor de beste oplossing. Wat zijn jouw kwaliteiten?

Je bent een ondernemende marketing- en communicatiespecialist die op alle niveaus (strategisch/tactisch/operationeel) wil meedenken en graag je handen uit de mouwen steekt binnen innovatieve IT-omgevingen. Je vindt het leuk om nieuwe initiatieven te bedenken en zelf uit te rollen. Je bent een echte commerciële zelfstarter die een (afgewogen) risico niet uit de weg gaat en wordt gemotiveerd door resultaat. Je komt het beste tot je recht in een dynamische, voortdurend veranderende werkomgeving met veel groei. Samenwerken doe je graag en je weet als geen ander draagvlak te creëren en anderen mee te nemen.

Verder vragen we:

 • WO werk- en denkniveau en minimaal een relevante afgeronde hbo of wo-opleiding (bijvoorbeeld Communicatie, Nima Marketing Communicatie B/C, International Business & Management, Business Administration (richting marketing));
 • Enige jaren ervaring in een soortgelijke functie is uiteraard mooi maar absoluut geen voorwaarde;
 • Kennis van inbound marketing is een must (bijv. Google Analytics, SEO en SEA);
 • Affiniteit met IT is een pré, vanwege ons product;
 • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal.

Wat bieden we je als eMagiz Marketeer?

Bij eMagiz hebben we veel aandacht voor onze medewerkers. Jouw ontwikkeling staat voorop. Als jij groeit plukken wij daar uiteraard ook de vruchten van! Dat doen we onder andere door een goede onboarding in de vorm van verschillende trainingen, coaching en kennisuitwisseling. Op het gebied van persoonlijke ontwikkeling, kennis van ons platform en het uitwisselen van kennis en vaardigheden met je sales en marketing collega’s. Bij CAPE Groep hebben we onze eigen Academy waardoor je je steeds kunt blijven doorontwikkelen. Naast de deskundigheid die we in huis hebben, is er veel ruimte voor jouw kennis en ideeën. Een baan bij eMagiz biedt veel afwisseling en creativiteit. Daarnaast zorgen we samen voor een gezonde werk-privébalans. Onze teamuitjes, Social Friday-meetings, kennissessies en borrels zorgen ervoor dat we, naast een cultuur waarin we hard werken, ook een informele en sociale sfeer kennen.

We starten met een jaarcontract met op termijn een vast dienstverband. In principe op basis van een 40-urige werkweek. We bieden je een goed, marktconform salaris. Verder kun je denken aan:

 • flexibele werktijden;
 • ruime opleidingsmogelijkheden;
 • een flexibele pensioenregeling;
 • een variabele beloning;
 • 8% vakantiegeld en 26 vakantiedagen.

Waar kom je te werken als?

Om van waarde te blijven moeten organisaties digitaal transformeren. eMagiz ziet digitale transformatie als strategisch instrument om ambities van organisaties waar te maken. Dit doen we door klanten te voorzien van ons Low Code Enterprise integration Plaform as a Service (iPaas). eMagiz bevat een full lifecycle methodiek en faciliteert deze moeiteloos aan de project-/organisatievormen van vandaag, zoals Agile, DevOps. De pijlers mens, methodologie en technologie vormen de basis voor ons succes. Wij geloven dat wij niet alleen onze klanten en partners maar ook onze medewerkers in staat moeten stellen om de beste resultaten te boeken. Bij eMagiz werken experts die niets liever doen dan grenzen verleggen. Altijd bezig zijn met de volgende stap in hun evolutie. We zijn gevestigd in Enschede van waaruit we landelijk onze klanten bedienen. Onze groep is inmiddels gegroeid naar bijna 100 medewerkers maar we zijn nog lang niet uitgegroeid.

eMagiz. Business Integration without boundaries. Solid, secure, scalable, manageable and future-proof!


CAPE Groep (ISO27001) hanteert bij de sollicitatieprocedure een screeningsbeleid. Dit houdt in dat we graag je originele diploma’s en een identiteitsbewijs te zien krijgen. Bij aanstelling wordt een VOG aangevraagd.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.