Software Developer eMagiz

Introductie

Ben jij een zelfstandige (liefst Full Stack) Developer die zich op een volwassen manier verantwoordelijk voelt voor zijn eigen doelstellingen en daarnaast blij wordt van de teamdynamiek in je scrumteam en daar een actieve en kritische rol heeft? En word jij enthousiast van een zeer complexe ontwikkelomgeving waar je wordt uitgedaagd abstract te denken? Word dan lid van ons R&D team zodat jij een bijdrage levert aan onze zeer geavanceerde softwaremodellen en zo onze Enterprise integration Platform as a Service verder verbetert.

Jouw uitdaging als Software Developer eMagiz

eMagiz is een modelgedreven platform en wordt door klanten en partners gebruikt om integraties te ontwikkelen. eMagiz wordt op Enterprise- en bedrijfskritisch niveau toegepast. We ondersteunen toonaangevende bedrijven zoals PostNL, TVM en de BAM. We hebben een internationaal team en vandaar dat ook de voertaal Engels is. Elke Developer draait mee in een multi-disciplinair team en ontwikkelt zijn persoonlijke specialismen.

Tot jouw taken en verantwoordelijkheden behoren het:

 • ontwerpen en opleveren van nieuwe of verbeterende Enterprise iPaaS-functies; van idee tot werkende software;
 • toepassen van abstractie om complexe integratieconcepten beschikbaar te maken voor klanten en partners;
 • conceptualiseren van gebruikersvereisten tot generieke en herbruikbare componenten;
 • werken met diverse open source frameworks en modelgestuurde technologie;
 • bijdrage leveren aan de platform roadmap en het verwerken van de gebruikersfeedback van onze community.

We gaan altijd voor de beste oplossing. Wat zijn jouw kwaliteiten?

Wat we het liefst hopen te vinden in onze nieuwe collega is dat hij of zij een proactieve en kritische bijdrage levert aan onze scrumteams. Je brengt een positieve verandering te weeg doordat je van jezelf open bent en makkelijk feedback geeft en ontvangt. Je communiceert duidelijk en helder en je weet goede vragen te stellen om een probleem te analyseren en houdt er vervolgens ook van om uit te pluizen wat de beste manier is om zelf het probleem op te lossen

Verder ben je nieuwsgierig en gedreven. Je vindt het leuk om repetitieve taken te automatiseren. Je beschikt over het vermogen en de wil om jezelf uit te dagen en verder te ontwikkelen. Je bent doortastend en voelt je thuis in onze hoogproductieve omgeving. Je overziet de gevolgen van beslissingen op de totale architectuur en kunt dit communiceren in je omgeving.

Verder vragen we:

 • Aantoonbaar HBO+ werk- en denkniveau door middel van een behaalde opleiding (bijv. in de richting van Informatica, Bedrijfskundige Informatica) of door middel van relevante werkervaring;
 • Enige werkervaring in een functie als Software Developer;
 • Bekend met programmeertalen zoals Java, Java Script, .NET of Python;
 • Kennis van UML en je kunt object georiënteerd denken. Ervaring met modeleer omgevingen is een pre;
 • Kennis van relationele of no-sql databases (MySQL, MSSQL, PostgreSQL, Oracle, MongoDb of Cassandra);
 • Ervaring met ontwikkelstandaarden en conventies is een pre;
 • Goede verbale en schriftelijke communicatievaardigheden in het Engels, Nederlands is een pre;
 • Zelfredzaamheid en je bent accuraat in het nakomen van afspraken en het documenteren van je eigen werk.

Wat krijg jij

Bij eMagiz hebben we heel veel aandacht voor onze medewerkers. Jouw ontwikkeling staat voorop. Dat is een belofte! Naast de deskundigheid die we in huis hebben, is er veel ruimte voor jouw kennis en ideeën. Een baan bij eMagiz biedt veel afwisseling en creativiteit. Daarnaast zorgen we samen voor een gezonde werk-privébalans. Onze teamuitjes, social Friday-meetings, kennissessies en borrels zorgen ervoor dat we, naast een cultuur waarin we hard werken, ook een informele en sociale sfeer kennen.

We starten met een jaarcontract met op termijn een vast dienstverband en bieden je een mooi startsalaris.

Verder kun je denken aan:

 • verscheidene ontwikkelingsmogelijkheden: je werkt in een team met echte vakmensen en hebt directe invloed op de ontwikkeling van het eMagiz platform;
 • een mooi salaris & een variabele beloning;
 • een 40-urige werkweek & flexibele werktijden;
 • een flexibele pensioenregeling;
 • 8% vakantiegeld en 26 vakantiedagen;
 • teamuitjes, borrels & de maandelijkse Social Friday.

Waar kom je te werken?

Om van waarde te blijven moeten organisaties digitaal transformeren. eMagiz ziet digitale transformatie als strategisch instrument om ambities van organisaties waar te maken. Dit doen we door klanten te voorzien van ons Low Code Enterprise integration Plaform as a Service (iPaas). eMagiz bevat een full lifecycle methodiek en faciliteert deze moeiteloos aan de project-/organisatievormen van vandaag, zoals Agile, DevOps. De pijlers mens, methodologie en technologie vormen de basis voor ons succes. Wij geloven dat wij niet alleen onze klanten en partners maar ook onze medewerkers in staat moeten stellen om de beste resultaten te boeken. Bij eMagiz werken experts die niets liever doen dan grenzen verleggen. Altijd bezig zijn met de volgende stap in hun evolutie. We zijn gevestigd in Enschede van waaruit we landelijk onze klanten bedienen. Onze groep is inmiddels gegroeid naar bijna 100 medewerkers maar we zijn nog lang niet uitgegroeid.

eMagiz. Business Integration without boundaries. Solid, secure, scalable, manageable and future-proof!

Wil je kennismaken of wil je meer weten? Je bent van harte welkom!

Voor functie-inhoudelijke informatie en om te solliciteren kun je contact opnemen met Robbert Veenstra, corporate recruiter, via 06-39003896 of reageer direct via onderstaande ‘solliciteerknop’.

eMagiz hanteert bij de sollicitatieprocedure een screeningsbeleid. Dit houdt in dat we graag je originele diploma’s en een identiteitsbewijs te zien krijgen. Bij aanstelling wordt een VOG aangevraagd.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet gewaardeerd.