Stage lopen bij CAPE Groep

Zoek jij een uitdagende meewerkstage voor tijdens jouw wo-bachelor of -master? Bij CAPE Groep krijg je alle ruimte om jouw stage, in overleg, invulling te geven. Wat je ook wilt doen, vaststaat dat je werkt aan de ontwikkeling van jezelf, CAPE Groep én onze klanten. Klik hier, om een impressie te krijgen van de klanten waarvoor wij werkzaam zijn en de oplossing(en) die wij voor hen ontwikkeld hebben. Nieuwsgierig of dit is wat jij zoekt? Lees dan verder.
CAPE Groep vertaalt strategische vraagstukken naar wendbare oplossingen voor uiteenlopende organisaties. Tijdens jouw stage draag je hieraan bij. Je werkt op basis van mens, methodologie en technologie. CAPE Groep biedt binnen de Digital Factory een uitdagende en inspirerende omgeving voor een stage op bijvoorbeeld het gebied van digitale transformatie, CI/CD, blockchain, BI en big data, machine learning, IoT en innovatie. Voorbeelden van studierichtingen waarvoor wij een goede stageplek zijn:

 • (International Business Administration)
 • Information Science
 • Business & IT
 • Technische Bedrijfskunde
Staat jouw studierichting hier niet bij, maar ben jij ervan overtuigd dat jij iets zou kunnen betekenen voor CAPE, schroom dan vooral niet om ons een voorstel te doen!

Wat bieden wij

“Bij CAPE kon ik mezelf op verschillende gebieden ontwikkelen, zowel werk gerelateerd als sociaal en professioneel. Er was goede begeleiding en de sfeer was relaxed.”
Voordelen stage lopen bij CAPE:

 1. Je heb een stem bij CAPE;
 2. Je komt in een gezellig team terecht, waarin veel sociale activiteiten ondernomen worden;
 3. Je kunt jezelf ontwikkelen op verschillende gebieden;
 4. Je krijgt goede, adequate begeleiding, en
 5. CAPE heeft nauwe banden met Universiteit Twente waardoor wij bekend zijn met roosters en verplichtingen waar je als student vanuit de universiteit mee te maken hebt. Natuurlijk zijn ook studenten van andere universiteiten van harte welkom!
Op basis van jouw keuze vullen we jouw stageperiode in, zodat het past bij wat jij wilt leren. Zo bieden wij je de mogelijkheid om je eigen potentie te ontdekken en ontwikkelen. Daarnaast kun je jouw stage uitbreiden met trainingen om specifieke kennis op te doen.

Stage lopen bij CAPE Groep past bij jou als je:

 • Een ambitieuze wo-bachelor of -masterstudent bent.
 • Houdt van puzzelen, schaken of algoritmiek.
 • Denkt in oplossingen.
 • Graag wordt uitgedaagd.
 • Jezelf wilt ontwikkelen op het gebied van business en IT.
CAPE GroepTransportcentrum 147547 RW Enschede
+31(0)88 2273477
Solliciteer direct